A következő Elvonulás 2018.szemptemberében lesz

Csakis Önmagad miatt gyere, ha hívást érzel. Senki nem küldhet téged sehova, senki miatt nem tudsz ott lenni. Csakis önmagad és a fejlődésed miatt jöhetsz és csakis te döntheted el. Így valóban ott leszel. Az eredmény is csakis a tiéd lesz. 
Várlak sok szeretettel: Ildikó

 

Álom vagy ébredés...megálmodás esetleg felébredés? Mi történhet az Elvonulás csendjében... Amikor egészen mélyre nyúlok a gondolataimban, érzéseimben...elmélyülés...lassul minden mozdulatom, eltűnik az idő, a körülöttem lévő zajok...belépek ide, ami néhány napon át a világot jelenti...a világomat...gondosan előkészítve minden...már nagyon régen elkezdtem készülődni, hogy most megérkezhessek...minivilág... a valódi világ eszenciája...egészen elmélyedek benne...érkezés-fogadás-ölelés-ki vagyok én-gondoskodás-séta-gyermeki én-spontaneitás-csoda dal-érintés-szemkontakt-ölelés-könnyek-megérkezés-játék a képekkel-álmodás-sorsmodellezés-fájdalom-segítők-figyelem-tisztelet-nehéz sorsok-zokogás-düh-megbékélés-nyugalom-fáradtság-elfogadás-biztonság-megértés-táplálás-éneklés szívből-nevetés-még több nevetés-könnyezés-hála-fájdalmas veszteségek-védelem-könnyek-maradok-érzések-megélések-hála-mosoly-érkezés-új élet-szeretet-segítő kezek-finoman-lágyan-szeretethíd-ölelés-könnyek-szavak nélkül-EZ vagyok-egészen mélyen-tudom-fejlődés-köszönöm-hála-hála-hála...megyek tovább az úton.
Szívem összes szeretetével köszönöm! Csodálatos napjaim voltak, együtt...veletek❤️
Felébredés az álomban????

 

Mesés pillanatok egy mesés helyen.
Elvonulni hívlak, ahol feltárulhat belső világod, a maga valóságában. Ismerkedhetsz önmagaddal, tehetsz lépéseket valódi lényed felé. Itt a hétköznapi rutin, az eddig jól bevált eszközök, nem terelik el a figyelmedet. Így könnyebben észlelheted, hogyan működsz. Itt csak te vagy a fontos senki és semmi más. 

Amire számíthatsz: önismereti feladatok, Sorsmodellezés Hellinger szemléletben,valamint játszunk, pihenünk, lazítunk, beszélgetünk, túrázunk, finomakat eszünk. 

Helyszín: Szentkozmadombja 
Időpont: 2018.02.23-25.
Péntek délelőtt 9.00 órától vasárnap délután 15.00 óráig.

 

 

 

 

MR PORNO ITALIANO