Sziasztok!

Idén is lesz Szeretet-tábor, mégpedig a 9. 
A kilences szám jelentése: fejlett szellemiség, bölcsesség, egység, hit. Ennek jegyében töltjük el ezt az 5 napot. 
Az évek során, sok-sok élményben, csodálatos megtapasztalásokban és hihetetlen fejlődésben volt részünk. Elindultunk valahonnan, 2010-ben, akkor még nem gondoltam, hogy ekkora utat járunk be a Szeretet-táborok által...abban bizonyos vagyok, ha haladunk az úton, a tapasztalások és a tanulás elmaradhatatlan...
A JóIsten segítségével, most egy csodálatos helyre invitállak Benneteket, hogy méltóképpen ünnepelhessük a tábor ilyen hosszan tartó fennmaradását és előremenetelét.
Amennyiben úgy érzed velünk tartasz, jelezd felém, a létszám a férőhelyek száma miatt korlátozott, valamint idén először csak olyanok jöhetnek, akik már “ edzettek”... Ez azt jelenti, hogy csak olyanoknak van lehetőségük részt venni a táborban, akik már jártak valamelyik táboromban, elvonulásomon,tréningjeim egyikén, vagy akár egyéni terápia keretein belül, dolgozott már magán, velem...tehát, az esemény nem lesz nyílvános.
 
Helyszín:
Szentkozmadombja, Faluszéli Tóthék Vendégháza / medence is van/
Elhelyezés: 4 ágyas fürdőszobás szobákban
Időpont rendhagyó módon: június 9. szombattól, 13. szerda estig.
Anyagi vonzata ennek az 5 napnak, 45 000 Ft, amely tartalmazza a tábor összes élményét, feladatát, a foglalkozásokat, a Sorsmodellezést, a napi kétszeri, húsmentes meleg étkezést / ebéd, vacsora/, valamint a szállás díját.
Ha érzed a hívást és szeretnéd velünk/velem tölteni ezt a pár napot, jelezd kérlek.
Szeretetteli ölelésem: Ildikó
 
 
 

 

MR PORNO ITALIANO