SZERETET -TÁBOR 8.

2017.

"Ha szeretet van az életünkben az pótol ezernyi dolgot,ami hiányzik. Ha nincs szeretet,mindegy mink van,az sosem lesz elég." /Dan Millman/

Idén 8. alkalommal kerül megrendezésre a Szeretet-tábor. 2010 óta minden nyáron elindul kis csapatunk és elvonulunk a természetbe.
Gyere velünk, mi sem megyünk sehova, az utazás csupán befele tart… Önmagunkba…
Mindezt egy 5 napos táboros-elvonulás keretein belül. Ezt az 5 napot az erdő csendjében, békében, nyugalomban, szeretetben, időtlenségben töltjük, közben pedig folyamatosan fejlesztjük önmagunkat. Oldódás, felszabadultság, vidámság, „aha-élmények” , és sok-sok hazavihető tudás- tapasztalás az ajándék.
Programok: napindító jóga , meditáció az ébredező természetben, délelőtti önfejlesztő foglalkozások, ebéd utáni relax, délutáni önfejlesztő programok, erdei kirándulás,önismereti játékok, egyensúly teremtő mozgásformák, este gondolat ÉBRESZTŐ filmek, sok-sok beszélgetés, medencében lazulás, határtalan szeretet érzés, a tábor jellemzői.
Ha hívást érzel, ne tétovázz bővebb információt kérni a táborról, bátran tedd fel kérdéseidet az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen. 

Időpont: 2017.07.28- 08.01.ig

Szívem minden szeretetével várlak téged: 
Svastitsné Németh Ildikó alternatív gyógyász
www.nemethildiko.hu

MR PORNO ITALIANO