Táborra készülődve:

"Álmodtam egy világot magamnak..." 
Nem mindig sikerül úgy az az álom, mert a valóság...
Visszatérő álomvilág az életemben, hogy emberek együtt, békében, szeretetben és a legnagyobb tiszteletben, egymást segítve léteznek... Mindenki önmaga lehet...Hetedik nyár ez, amikor az álmom, néhány napra láthatóvá válik...az erdő mélyén, elvonulva, mert egyelőre csak így tudunk teret adni ennek a valós álomnak...csak így merjük megengedni, hogy megmutatkozzon, megvalósuljon az álom...a valóságban... Most az az álmom, hogy az álom legyen a valóság... Hogy szüntelenül ebben tudjunk lenni... A valóságban...az álom...heart

 

 

Tábor után...

 


-Elfeledni a tábort : lehetetlen
-Hogy mind ez 5 napig tartott : hihetetlen
-A fejlődés : elkerülhetetlen
-Sok-sok beszélgetés : befejezetlen
-Az,hogy már nem kell többé tanulnunk : elérhetetlen
-Aki nem jött még el : helytelen
-Az,hogy vége van : elviselhetetlen
-Hogy mindig rövidnek bizonyul ez az 5 nap: érthetetlen
-Telefont használni : kelletlen
-A sok élmény kavarog, azaz: rendetlen
-A titok : megfejthetetlen
-Humor szint : verhetetlen
-Az igazság : kíméletlen
-A forrás ami minket táplál : kimeríthetetlen
-A szívünk : feneketlen
-Az örömünk : szertelen
-A boldogságunk szintje : mérhetetlen
-A lelkesedésem : töretlen
-Önmagunkkal foglalkozni : mértéktelen
-Hogy ez valóban megtörtént : megkérdőjelezhetetlen
-Sokadik próbálkozásom vega étrend ügyben : eredménytelen
-Shanti áldása : keresetlen 
-Hogy függő legyek a tábortól : menthetetlen
-Szeretetből kimaradni : esélytelen
-Stressz szint : elégtelen!
A hálám pedig KIFEJEZHETETLEN!
Köszönöm, hogy a megújulás és a minőségi fejlődés jegyében velem voltatok! Köszönöm a bizalmat!
Szeretlek Benneteket! 

 

 
 

Vélemények a táborról, a Táborlakóktól:

 

 

HETEDIK SZERETET TÁBOROM!

Nagyon jól éreztem magam ismét. Boldog vagyok,hogy  egy különlegesen jó csapattal tölthettem együtt 5 napot. Hálás vagyok,hogy itt lehettem.

                          Dórika

Drága IBB!

Ez a 7.táborom, amit nagyon köszönök! Ismét egy CSODA volt! A 7. a legjobb! Csodás emberekkel találkoztam ismét. Hihetetlen dolgokat értem el, abban a 8 évben amióta ismerlek,amiket még álmomban sem gondoltam.

Köszönöm,köszönöm,köszönöm!    heart Erika

 

Nagyon jól éreztem magam veletek ebben az öt napban ! smiley

Köszönöm mindenkinek ezt a csodálatos élményt. Jó volt színezni, rajzolni, festeni…is smiley Elrepült az idő, már most várom a jövőévi találkozást itt a táborban. Persze remélem és várom is,hogy addig is találkozom veletek itt-ott… smiley

Szeretlek benneteket!

Üdv. Bumbi Ati

 

Az eddigi legjobb táborom volt. Jól megszerkesztett programokkal. Sikerült kikapcsolódni a hétköznapok forgatagából, mindezt úgy,hogy  közben pihenve kreatív feladatokkal lehetett fejlődni az önismeretben és megismerni kedves embereket. Minden nap jól éreztem magam!

Szeretettel: M. Zoli

 

Szívet melengető, felemelőés természetes, csodálatos. „Harapni lehet” a szeretetet, ami felülír mindent. „Szeress-élj-nevess” ezzel a kis gondolattal összegezném az itt megtapasztalt érzéseimet. Köszönöm és ezer hála!

CsáPusziPá        K.Betti

 

Kedves Ildikó!

A táborban megtaláltam a lelki békét, rengeteg szeretetet, támogatást, hitet. Nincsenek véletlenek! A tábor üzenete szerintem, hogy vállald önmagad mindig! Gyertek Ti is! Mindenkinek itt a helye!

   Szeretettel: V.

 

Hihetetlen de annyira jól esik picit veletek lenni. Mindig vissza tudtok terelni a helyes útra. Úgy érzem, még sokszor fogunk találkozni és remélem is.

                      Zoli

 

Ahol csodák történnek. Köszönöm,hogy részese lehettem a 7.Szeretet-tábornak. Kívánom,hogy minden ember részese lehessen életében legalább egyszer , majd vigye tovább ismerőseinek, hogy egy boldogabb élet várjon rá.

              J.Tímea

 

Kedves Ildikó!

Köszönjük ezt az 5 napot, amit együtt, szeretetben tölthettünk el. Ezalatt az idő alatt számtalan új élménnyel, tapasztalással gazdagodtam. Kíváncsian várom, hogy a tábor milyen hatással lesz rám és az életemre.

    Sok ölelés: Rita

 

Kedves Ildikó(ka)!

Köszönöm, hogy itt lehettem. Hiányozni fogtok!

Péter

 

Köszönöm szépen ezeket a csodálatos élményeket. Nagyon sokat kaptam, köszönöm az Őrangyalaimnak a segítségüket!

M.P.2

 

Kedves Ildikó!

A csoda ismét itt volt. Van ami sohasem változik. Köszönöm, hogy itt lehettem és részese lehettem. Áldás!

                     Mimi

 

Nagyon szépen köszönöm ezt a pár napot. Minden évben egy fantasztikus élmény. Örülök, hogy a részese lehettem ismét.

                    Marci

 

Egy mesés tábor!

             Dorel

 

Kedves Ildikó!

A Nyugalom szigetének is nevezhetnénk ezt a tábort. Olyan érzés volt nézni a nap fényében úszó faleveleket és a fákat, mint ahogy a többiek szeretetét érezni. Mindenkitől feltétlen elfogadást és önzetlen törődést kaptam és adtam is természetesen. Olyan világ ez, ahol nincsenek játszmák és bántás és csak nyugodt környezet van. Szeretném ha a való világ is ilyen lenne… De tudom, hogy ez teljesen lehetetlen. Viszont, annak örülök, hogy próbálunk tenni érte, magunkért. És bízom benne, hogy egyre többen leszünk…akik ugyanezt az utat választják. Legyen így… Kérni fogom az égieket!

Köszönöm, hogy Te is ezt szeretnéd és , hogy ennyit teszel érte…

            B. Timi

Nagyon szépen köszönöm, hogy újból itt lehettem és új dolgokat tanulhattam. Megismertem sok új embert és velük is jó volt új dolgokat megtapasztalni. Még egyszer is csak azt üzenem azoknak, akik azon gondolkoznak, hogy részt vegyenek-e benne, csak azt tudom mondani nekik,hogy igen. Tapasztalják meg!   Köszönöm!

                    Géza

 

Kedves Ildi Angyal!

Kimondhatatlanul hálás vagyok, hogy létrehoztad ezt a tábort hetedszerre is. Nagyon örülök, hogy részese lehettem, mert 5 nap alatt még sosem tettem ennyit magamért és sehol másutt nem kaptam ilyen rövid idő alatt, ennyire sok pozitív élményt. SEMMIHEZ  SEM HASONLÍTHATÓ! Köszönöm neked és valamennyi látható és láthatatlan erőnek, amely ide sodort!

                       Marcsi

 

Köszönöm szépen ezt a pár napot. Nagyon jól éreztem magam. Úgy indultam el hogy nem igazán volt hangulatom az egészhez, de így már hogy voltam, egyáltalán nem bántam meg. Sőt mikor már oda értünk akkor otthon éreztem magam. Sokkal jobban éreztem magam mint tavaly. Nekem most testhez állóbbak voltak a feladatok. Tudod nem szeretek nagyon beszélni. Kipihenten, nyugodtan és feltöltődve értem ma haza és viszem magammal ezeket a jó érzésem még egy darabig. Boldog vagyok hogy veletek lehettem ebben a pár napban.  

 Kata. heartheart


Ismét megtapasztalhattam a Szeretet táborban azt, hogy milyen sokféle az Ember... Aztán mikor az egymás iránti bizalom hatására megengedi a zsarnok tudat egy pillanatra, hogy látható legyen az elnyomott lélek, akkor megkapod a bizonyságot:egyek vagyunk. Mikor láthatod a másik ember lelkében a sajátodat, felébred benned iránta az együttérző szeretet... Én ezt a csodát szeretemmegélni minden tábor alkalmával. Köszönet érte Ildikónak és minden kedves táborlakó társamnak.

Bors Ati


Nem csak az év hozott számomra megújúlást és rengeteg változást, hanem az évnek az a pár napja, ami a dobogó szívet szimbolizálja számomra. Beindítja a vérkeringést, az áramlást a következő napokra, míg újra megérkezünk töltődni. Az amivel jellemezni tudnám még ezt a pár napot a minőségi megújulás. Harmónia, ment minden a maga útján. Van amikor erőlködünk, hogy valami jó történjen velünk. Most nem kellett.

Jár nekünk a boldogság!     Netti

 

 

Ez volt életem első tábora s már biztosan tudom , hogy nem az utolsó smiley! Izgatottan érkeztem a táborba. Hihetetlen energia volt ami bennünket körbe vett ebben az öt napban smiley! Volt móka , kacagás, magamra találás, lelki béke , oldódás ,Csillagok nézése ! Úgy érzem ez a tábor meghatározó volt az életemben. És csodás élményekkel tértem vissza otthonomba ! MIndenki ha teheti egyszer az életében jöjjön el ebbe a táborba , mert életre szóló bölcsességet és élményeket vihet magával haza!

Ölelés és béke !  Heli

 

                                                       NÉHÁNY FOTÓ:

 

 

 

 

SZERETET TÁBOR 7. 2016.

 

 

 

"Ha szeretet van az életünkben az pótol ezernyi dolgot,ami hiányzik. Ha nincs szeretet,mindegy mink van,az sosem lesz elég." /Dan Millman/

Idén 7. alkalommal kerül megrendezésre a Szeretet-tábor. 2010 óta minden nyáron elindul kis csapatunk és elvonulunk a természetbe.
Gyere velünk, mi sem megyünk sehova, az utazás csupán befele tart… Önmagunkba…
Mindezt egy 5 napos táboros-elvonulás keretein belül. Ezt az 5 napot az erdő csendjében, békében, nyugalomban, szeretetben, időtlenségben töltjük, közben pedig folyamatosan fejlesztjük önmagunkat. Oldódás, felszabadultság, vidámság, „aha-élmények” , és sok-sok hazavihető tudás- tapasztalás az ajándék.
Programok: napindító jóga , meditáció az ébredező természetben, délelőtti önfejlesztő foglalkozások, ebéd utáni relax, délutáni önfejlesztő programok, erdei kirándulás,önismereti játékok, egyensúly teremtő mozgásformák, este gondolat ÉBRESZTŐ filmek, sok-sok beszélgetés, határtalan szeretet érzés, a tábor jellemzői.
Ha hívást érzel, ne tétovázz bővebb információt kérni a táborról, bátran tedd fel kérdéseidet az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen. 

Időpont: 2016.07.29-08.02-ig

Szívem minden szeretetével várlak téged: 
Svastitsné Németh Ildikó alternatív gyógyász
www.nemethildiko.hu

MR PORNO ITALIANO